NOVOSTI I INFORMACIJE

   

- Radno vreme u ponedeljak 12.11.2018.: redovno radno vreme pakirnice od 08 do 16h, porudžbine koje se šalju Post Express-om biće poslate u utorak 13.11.2018.

 

- Obaveštenje vezano za Kurirsku službu BEX od 26.09.2018. godine: Privremeno je onemogućeno slanje paketa BEX Kurirskom službom zbog nedostatka radnika na nivou grada Novog Sada, očekujemo da će slanje uskoro biti ponovo omogućeno

Kategorije

Pretraga po boji

POLITIKA PRIVATNOSTI I ZAŠTITE KORISNIČKIH PODATAKA

Ovom politikom privatnosti uređuju se način na koji TR REPROSHOP Novi Sad prikuplja, koristi, održava i objavljuje informacije prikupljene od posetilaca sajta preko www.repro-shop.com (u daljem tekstu “Sajt”).

Ova politika privatnosti se odnosi na Sajt i sve proizvode i usluge koje nudi TR REPROSHOP Novi Sad i u skladu je sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti („Sl. glasnik RS“ br.97/08) kao i sa Opštom regulativom o zaštiti podataka o ličnosti  General Data Protection Regulation (u daljem tekstu GDPR).

 

LIČNI PODACI KORISNIKA

Korišćenjem sajta www.repro-shop.com od ličnih podataka korisnika prikupljaju se samo oni podaci koje sam korisnik unosi prilikom registracije naloga ili korišćenja kontakt forme na stranici “Kontakt”. Navedeni podaci se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima u TR REPROSHOP Novi Sad. Podaci se koriste isključivo vezano za robu / usluge koje REPROSHOP nudi i u smislu kontakta vezano za poručenu robu / uslugu, unosa adrese za dostavu robe ili odgovora na postavljena pitanja od strane korisnika. REPROSHOP se zakonski obavezuje da sa prikupljenim ličnim podacima korisnika postupa u skladu sa uslovima navednim Zakonu o zaštiti podataka ličnosti i u skladu sa GDPR Regulativom i navedene podatke ne može ni na jedan način (u potpunosti ili delimično) deliti, prosleđivati ili trgovati sa njima. Kompletni podaci Korisnika se čuvaju na serverima zaštićenim od neovlašćenih pristupa a e-mail adrese čuvamo i u okviru MailChimp sistema koji je svoje poslovanje prilagodio GDPR Regulativi.

 

OSTALI PODACI

REPROSHOP ima pravo prikupljanja identifikacionih podataka o Korisniku koji nisu lične prirode u svakom trenutku njegove interakcije sa Sajtom. Ne-lični identifikacioni podaci mogu uključiti ime pretraživača, tip računara i tehničke informacije o Korisnicima sredstava za priključenje na našem Sajtu, kao što je operativni sistem, Internet provajder koji koriste i druge slične informacije.

 

PROSLEĐIVANJE PODATAKA I OBAVEŠTENJE O KOLAČIĆIMA (eng. “Cookies”)

Sajt iz razloga analize svoje posećenosti koristi Google Analytics, web analitičku uslugu koju pruža Google, Inc. (Google). Google Analytics koristi kolačiće (eng. “cookies”) - male tekstualne fajlove koji se smeštaju na računar korisnika, koji nam omogućavaju lakšu analizu načina na koji mu korisnici pristupaju. Informacije koje se na ovaj način prikupljaju o Vašem korišćenju Sajta (uključujući Vašu IP adresu, ali bez Vaših ličnih podataka) biće preneti i sačuvani kod Google-a, na serverima koji se nalaze na teritoriji SAD. Google će iskoristiti ove informacije u svrhu analize upotrebe čitavog sajta, kreiranja izveštaja o aktivnosti na sajtu.

Google će možda proslediti ove informacije trećim licima u situacijama u kojima to zakon nalaže, ili kada pomenuta treća lica obrađuju gorepomenute podatke u ime Google-a. Google neće povezati Vašu IP adresu sa bilo kojim drugim podacima koje poseduje i nikada neće dobiti Vaše lične podatke. Možete isključiti upotrebu kolačića odabirom odgovarajućih podešavanja u Vašem web pretraživaču, ali treba napomenuti da na taj način nećete biti u mogućnosti da koristite Sajt u punoj njegovoj funkcionalnosti. Korišćenjem Sajta pristajete na obradu svojih podataka preko Google-a, a na opisani način i u gore pomenute svrhe.

Više informacija o samim kolačićima, njihovoj upotrebi i brisanju možete pročitati na stranici https://sh.wikipedia.org/wiki/Cookie

 

SVRHA PRIKUPLJANJA PODATAKA i PRAVA KORISNIKA

Podaci prikupljeni od korisnika nastali korišćenjem Sajta koriste se u cilju poboljšanja naših usluga i razumevanja načina na koji posetioci koriste sajt. Korisnicima koji prilikom registracije naloga omoguće opciju primanja periodičnih e-mail (newsletter) obaveštenja biće omogućeno da se prilikom prijema svake e-mail poruke odjave sa e-mailing liste. Takođe, u skladu sa GDPR Regulativom, korisnik u bilo kom momentu može da zatraži ispis podataka koji su i njemu sačuvani u našoj bazi podataka kao i da traži da se navedeni podaci o njemu izbrišu u smislu trajnog brisanja iz baze podatka.

 

PROMENE U POLITICI PRIVATNOSTI I PRIHVATANJE USLOVA

REPROSHOP u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka ličnosti i GDPR Regulativom ima diskreciono pravo da ažurira ovu politiku privatnosti u bilo koje vreme. Kada to učinimo, mi ćemo revidirati ažurirani datum na dnu ove stranice i u slučaju bitnijih izmena obavezujemo se da obavestimo sve registrovane korisnike Sajta. Preporučujemo Korisnicima da s vremena na vreme provere ovu stranicu za bilo kakve promene i da ostanu informisani o tome na koji način štitimo lične podatke koje prikupimo. Saglasni ste i prihvatate da je Vaša odgovornost da pročitate i razumete ovu politiku privatnosti.

Ukoliko imate pitanja vezano za Politiku privatnosti ili neki njen deo slobodno nas kontaktirajte putem e-maila office@repro-shop.com ili pozivom na brojeve telefona koji su navedeni na našoj Kontakt stranici.


Ažurirano: 22.10.2018. godine